Ga naar de inhoud
Home » Goud

Goud

Ga als team voor Goud!

De ultieme samenwerking.

Welke resultaten behaal je?

  • Geïnspireerde en energieke teamleden;
  • Echt onderlinge verbinding in je team;
  • Grote droom geformuleerd en concrete doelen gesteld;
  • Inzicht hoe het team energie en talenten inzet;
  • Teamleden werken aan hun persoonlijke groei;
  • Duidelijke afspraken over werkwijzen en gewenst gedrag;
  • Gewenst gedrag toegepast in praktijk.
Gear Shift Trainingen - Goud

Hoe ziet onze aanpak eruit?

Team goud zorgt ervoor dat je team op het allerhoogste niveau gaat presteren. Bij top-organiseren moet alles kloppen. Hierbij hoort dus een integrale aanpak die uit de volgende stappen bestaat.

Intake

Jouw situatie is uniek en daarom doen wij eerst een intake. Wij willen graag goed snappen in welke context je team werkt. Ook willen wij de teamleden alvast individueel leren kennen. Met deze informatie maken we een plan waarin wij aangeven welke elementen en welke (sportieve) werkvormen wij gaan gebruiken.

Voorbereiding

Na de intake ontvangen de teamleden voorbereidingsopdrachten. Deze voorbereidingsopdrachten zorgen voor waardevolle informatie die wij tijdens de sessies gaan gebruiken. Dit helpt om de kwaliteit en snelheid van de sessies te vergroten.

Sessies

In de sessies werkt jouw team onderwerpen uit die van invloed zijn op jouw team. In de opbouw houden we rekening met de diverse leerstijlen van jouw teamleden (Kolb leerstijlen).

Wij vinden het belangrijk om inhoudelijk goede resultaten te boeken en ook om plezier te maken. Dus als jouw team liever tennist, fiets, of door de modder rolt, sluiten wij de keuze voor sportieve werkvormen hier op aan.

Terug naar de praktijk

Na de sessies, of tussen de sessies door, gaat je team werken met met de (tussen)resultaten. Je teamleden oefenen met de opgedane kennis en vaardigheden. Ze passen de formule voor goud toe en ze sturen bij.

Opvolging en begeleiding

Op zowel team- als individueel niveau begeleiden wij jullie om de persoonlijke talenten zo goed mogelijk in te zetten met individuele coaching (maar ook begeleiding bij peer to peer coaching). Wij weten waar het team mee bezig is en passen dit direct toe tijdens onze coaching.

Successen vieren

Jouw team creëert ruimte om successen te vieren en te genieten van gerealiseerde doelen (tanken van energie). Aan het eind van de sessies kennen de teamleden elkaar zoals ze nog nooit hebben gedaan. Ze stimuleren elkaar en zetten positieve energie in zodat zelfs het onmogelijke haalbaar wordt. Jij gaat voor goud!

“In een team waar ieder zich zelf kan zijn, bereikt synergie.”

Gear Shift Trainingen

Inhoudelijke sprekers op maat

Energie krijg je van sprekers die je weten te raken. Wij werken met gastsprekers die allemaal stuk voor stuk topsporters zijn geweest en hun successen hebben gevierd op (inter)nationale podiums. Daarnaast zijn ze succesvol in hun carrière in het bedrijfsleven. Hierdoor plaatsen ze hun sportervaringen in de context van het bedrijfsleven. Hiermee zijn de ervaringen niet alleen energievol maar ook direct toepasbaar.

Ze werken vanuit onze training zodat hun inspiratie aansluit op de elementen die wij behandelen. Wij proberen zo veel mogelijk aan te sluiten bij jouw beleving en jouw relatie met je favoriete sport.

Gear Shift Trainingen

Integrale aanpak

Team goud is een integrale aanpak. Elk vraagstuk is anders en vraagt om specifieke accenten en aandachtsgebieden. Daarom maken wij samen met jou team module Goud op maat.

Onze begeleiding zorgt voor overzicht, impactvolle en energieke stimulans van teamleden. Wij begeleiden je van formulering van jouw grootse dromen naar een succesvolle toepassing van Formule voor Goud.

Brochure

Ontvang de brochure in je mailbox door onderstaande aanvraag in te vullen.