Ga naar de inhoud
Home » Zilver

Zilver

Van grootse ambities naar prestaties!

Onderlinge verbinding en persoonlijke groei.

Welke successen ga je vieren?

Verbeter je teamprestaties. Ga als team voor persoonlijke groei & onderlinge verbinding en boek de volgende successen:

  • Geïnspireerde en energieke teamleden;
  • Echt onderlinge verbinding in je team;
  • Inzicht hoe het team energie en talenten inzet;
  • Teamleden werken aan hun persoonlijke groei;
  • Duidelijke afspraken over werkwijzen en gewenst gedrag.

Hoe ziet de aanpak eruit?

Module Zilver geeft je team onderlinge verbinding, duidelijke afspraken en persoonlijke groei. Je team gaat hiermee individueel en gezamenlijk aan de slag.

Intake

Jouw situatie is uniek en daarom doen wij eerst een intake. Wij willen graag goed snappen in welke context je team werkt. Wij willen enkele teamleden alvast leren kennen zodat we met deze informatie een plan kunnen maken. Dit plan bevat de elementen en de (sportieve) werkvormen die wij gaan gebruiken.

Voorbereiding

Na de intake ontvangen de teamleden voorbereidingsopdrachten. Deze voorbereidingsopdrachten zorgen voor waardevolle informatie die we tijdens de sessies gaan gebruiken. Dit helpt om de kwaliteit en snelheid van de sessies te vergroten.

Sessies

In de sessies werkt jouw team onderwerpen uit die van invloed zijn op jouw team. In de opbouw houden we rekening met de diverse leerstijlen van jouw teamleden (Kolb leerstijlen).

Wij vinden het belangrijk om inhoudelijk goede resultaten te boeken en ook om plezier te maken. Dus als jouw team liever tennist, fiets, of door de modder rolt, sluiten wij de keuze voor sportieve werkvormen hier op aan.

Terug naar de dagelijkse praktijk

Na de sessies, of tussen de sessies door, gaat je team werken met met de (tussen)resultaten. Je teamleden brengen met de opgedane kennis en vaardigheden in praktijk.

Opvolging en begeleiding (optioneel)

Het van toegevoegde waarde om je voortgang te volgen en te begeleiden. Op zowel team- als individueel niveau begeleiden wij jullie om de persoonlijke talenten zo goed mogelijk in te zetten met individuele coaching (maar ook begeleiding bij peer to peer coaching). Wij weten waar het team mee bezig is en passen dit direct toe tijdens onze coaching.

Successen vieren

Jouw team creëert ruimte om successen te vieren en te genieten van gerealiseerde doelen (tanken van Energie). Aan het eind van de sessies kennen de teamleden elkaar zoals ze nog nooit hebben gedaan. Ze stimuleren elkaar en zetten positieve energie in zodat persoonlijke groei gegarandeerd is. Je gaat voor zilver!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei, of een stap terug naar veiligheid.”

Abraham H. Maslow
Gear Shift Trainingen

Brochure

Ontvang de brochure in je mailbox door onderstaande aanvraag in te vullen.