Ga naar de inhoud
Home » Brons

Brons

Met energie naar grootse ambities!

Geïnspireerd en energiek.

Welke resultaten behaal je?

  • Geïnspireerde en energieke teamleden;
  • Grote droom en ambities;
  • Inzicht in talenten teamleden;
  • Erkenning en waardering voor aanwezige energie en talenten.

Hoe ziet onze aanpak eruit?

Intake

Jouw situatie is uniek en daarom doen wij eerst een intake. Wij willen graag goed snappen in welke context je team werkt. Op basis hiervan stellen we een plan op met de elementen die wij gaan uitwerken. Met metaforen uit de (top)sport en (sportieve)werkvormen creëren we inspiratie en energie.

Voorbereiding

Na de intake ontvangen de teamleden enkele voorbereidingsopdrachten. Deze voorbereidingsopdrachten zorgen voor waardevolle informatie die we tijdens de sessies gaan gebruiken. Dit helpt om de kwaliteit en snelheid van de sessies te vergroten.

Sessies

In de sessies werkt jouw team onderwerpen uit die van invloed. In de opbouw houden wij rekening met de diverse leerstijlen van jouw teamleden (Kolb leerstijlen).

Terug naar de dagelijkse praktijk

Na de sessie gaat je team met frisse energie en nieuwe inzichten aan de slag. Hierbij gaan ze bewust om met het inzetten van talenten tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Dit zorgt voor en groter plezier in het werk en daardoor betere prestaties.

“Hoe meer je jezelf geeft in iets dat groter is dan jezelf, hoe meer energie je zult voelen.”

Inhoudelijke prekers op maat

Energie krijg je van sprekers die je weten te raken. Wij werken met gastsprekers die allemaal stuk voor stuk topsporters zijn geweest en hun successen hebben gevierd op (inter)nationale podiums. Daarnaast zijn ze succesvol in hun carrière in het bedrijfsleven. Hierdoor plaatsen ze hun sportervaringen in de context van het bedrijfsleven. Hiermee zijn de ervaringen niet alleen energievol maar ook direct toepasbaar.

Ze werken vanuit onze training zodat hun inspiratie aansluit op de elementen die wij behandelen. Wij proberen zo veel mogelijk aan te sluiten bij jouw beleving en jouw relatie met je favoriete sport.

Gear Shift Trainingen

Ben je nieuwsgierig? Neem contact met ons op!